English Indonesian
Hello readers, Amane's here xDD
I'm here to inform you 
that I start accepting songs translation again, 
but for those who are willing to PAY only.

I can do any translation 
between Indonesian-Japanese-English.

I've N1 certificate of Japanese Language Proficiency 
and about English, you can read them 
through some of my translations in this website
Just remember,
I'm a native Indonesian, 
my English may seem unnatural to you.

Here are some rules to request:

1. Just email me to  
nakari_amane@yahoo.co.jp, 
with subject: Songs Translations
or 
Kindly PM my facebook or DM my Instagram account
FB: Nakari Amane
IG: @natalia_s_l
and tell me the details about your request in English.

Please state me your name, nationality, 
song title in romaji, and the singer 
(will be better if you can find the kanji lyric)

Example:
Hello Amane, I'm Natalia from Indonesia. 
May I request a song translation? 
It's from EGOIST titled Namae no Nai Kaibutsu >.< 
Wait for your reply xDD 
Thanks before.

2. Then wait until I reply to your email/chat. 
We will have a discussion a bit 
about the song and the payment.

3. The cost is $5 dollars/song 
via PayPal.

4. Time frame for paid translation is 
within a few hours or days after the payment.
Maximum time frame is 7 days/3 songs 
(in case you requested more than one song)
The translation will be posted in this website.

5. I also accept any translations other than songs. 
Any documents, doujin or other Japanese-related. 
Of course the payment 
will be different than songs translations. 
Just email/chat me for further information.

6. If you have any other questions 
about request, just directly email/chat me. 
Thank you, reader (^0^)V
Halo teman-teman semua, 
Sekarang saya mulai menerima request terjemahan lagi
tapi buat yang mau BAYAR doang ya, 
Gak gratis hahaha

Seperti biasa, saya bisa menerjemahkan dari
Indonesia - Jepang - Inggris

Tenang aja, saya cukup yakin 
dengan kemampuan bahasa Jepang saya
Saya punya sertifikasi JLPT N1
oh dan juga saya lulusan Sastra Jepang (hehehe)
Silakan baca dari terjemahan di web ini ya
tuh pada puitis-puitis lebai gitu (lol)

Jadi, ini tata caranya kalau mau request ya.

1. Email ke  
nakari_amane@yahoo.co.jp,
dengan subjek: Songs Translations
atau
PM akun facebook atau DM akun IG saya
FB: Nakari Amane
IG: @natalia_s_l
Pakai Bahasa Indonesia, ya

Bilang namamu siapa, 
judul lagu, penyanyinya siapa
(kalau bisa, cari juga lirik kanjinya)

Contoh:
Halo ka, Saya Natalia nih,
Mau request boleh?
Lagunya EGOIST - Namae no Nai Kaibutsu
Kutunggu balasannya yaa kak XDD
Makasiii

2. Terus, tinggal tunggu deh sampai saya balas email/chatmu.
Kita ngobrol-ngobrol bentarlah ya,
soal lagu/penyanyinya dikit.

3. Biayanya Rp.50.000 per lagu.
Bayarnya via ATM BCA/Mandiri

4. Lama translate lagunya sekitar 
beberapa jam, sampai beberapa hari setelah pembayaran.
Paling lama 1 minggu untuk 3 lag
(kalau requestnya lebih dari satu lagu)
Lagu akan diposting di website ini.

5. Terus, saya bisa juga translate yang lain selain lagu.
Dokumen, doujin, atau apapun yang bahasa Jepang.
Pastilah soal biayanya 
beda dong dari translate lagu.
Yang minat dan serius, silakan email, PM/DM aja ya.

6. Kalau ada pertanyaan yang mau ditanyakan soal request,
silakan langsung aja email, PM/DM ya
Makasii teman-teman XDD